Avantazhi ynë

1.Profesionale: Ne kemi fabrikë tona, që e bën çmimet tona më konkurruese dhe të ofrimit të shpejtë. Ne kemi tonat R & D, të aftë për të përmbushur kërkesën tuaj të veçantë.

2.Warranty: Ne ofrojmë garanci 1-vjeçare për produktet tona, nëse problemi konsiderohet të jetë shkaktuar nga çështje të cilësisë.

3.OEM: përvojë të pasur në OEM dhe ODM mënyrë, ju ndihmojë të kuptojnë dizajnin tuaj.

4.Safety: Produktet tona i plotësojnë kërkesat e sigurisë për tregun evropian, USA. Eko-miqësore, nuk ka dëm për trupin e njeriut, i plotëson CE, RoHS, etj

5.Flexibility: Small urdhërat janë të mirëpritur, edhe në qoftë se sasitë nuk i plotësojnë sasitë e fillimit për wholesales.

6.QA/QC: sigurimit të cilësisë dhe procedurave të kontrollit të cilësisë gjatë gjithë prodhimin, nga prokurimit materiale të papërpunuara të produkteve të gatshme për dërgesë, për të siguruar cilësinë e produkteve tona të jetë një nga më të mirën.

7.Pricing politikë: konkurrues edhe për urdhërat e të vogla, më shumë që të urdhërojë, aq më konkurrues do të ishte.WhatsApp Online Chat !