FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

pamayaran:

1. Pypal, T / T, Western Union, kontan. (30% deposit na mayar pinuh saméméh nganteurkeun, mayar 100% lamun jumlah total téh kurang leuwih Rp 10,000,30% deposit na kasaimbangan 70% saméméh kiriman lamun jumlah total leuwih ti Rp 10.000.

2. waktu Diterangkeun: 15 ~ 25 dinten dinten gawe, tunduk kana kuantitas urutan

3. Mata Artos: CNY pikaresep, USD jeung Euro ditarima.

Shippment:

1. Ku laut atawa hawa angkutan barang --- rupa-rupa forwarders Anjeun bisa milih ti, panto ka panto jasa aya.

2.  Ku pengiriman barang express --- DHL, FEDEX, TNT, UPS jsb

kawijakan sampel

For your own design: Sample charge is subject to the actual cost, and it will be refundable after your order released.

Sampling waktos kalungguhan:  5-7 days.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !